Zonneboiler nodig? Vergelijk en bespaar!

Europese Solar days 1-13 mei

Vanaf 1 mei zullen er overal in Europa evenementen gehouden worden, die extra aandacht geven aan energieopwekking via zonne-energie, tijdens de zogenaamde Solar days.

Ook België doet dit jaar mee, dankzij een overkoepelende samenwerking in Vlaanderen tussen ODE (koepelvereniging voor hernieuwbare energie), Belsolar (industriefederatie voor thermische zonne-energie) en PV-Vlaanderen (sectororganisatie voor fotovoltaïsche zonne-energie). Voor het Waalse gewest werken we samen met APERe, EDORA en RBF. Meer info kan je vinden op www.solardays.be.

European solar days

Als je interesse zou hebben in een zonneboiler, aarzel dan ook niet om een vrijblijvende zonneboiler offerte aan te vragen, zodat je kan vergelijken met de vele andere installateurs en aanbieders tijdens de Solar Days.

Overal in Vlaanderen kan je praktische workshops, opendeurdagen of infosessies volgen bij installateurs, producenten, gemeentes, adviseurs of particulieren. Hierdoor kan de consument meer advies inwinnen omtrent de installatie van een zonneboiler of zonnepanelen.

solardays 2012

Related Posts

About The Author

Add Comment